Opnieuw Kinderdorp op de Markt op 21 juli

Patrick Demarest

11/07/2024
Actua

Het leuke concept van Kinderdorp trekt het lokaal bestuur graag door in 2024. Je bent welkom op zondag 21 juli, de Nationale feestdag, om te komen springen, klimmen en spelen op de Markt en in de fontein. Kinderdorp vindt plaats tussen 14 en 17.30 uur en is gratis.

 

Kinderdorp voelde vorig jaar aan als het walhalla voor kinderen. Het werd een zonnige editie vol kinderlijk plezier. Ook dit jaar voorziet het Vrijetijdshuis heel wat leuks voor de kinderen. De ouders kunnen genieten op een van de vele gezellige terrassen.  

Veel te beleven

Voor de kleintjes voorziet men een heus springkastelenplein aan de voorzijde van het Vrijetijdshuis. De grotere kinderen kunnen zich uitleven aan de achterzijde van de Markt. Daar staat een opblaasbare klimmuur, een kleefmuur met kleefpakken, een mega hindernissenparcours en nog veel meer. Wordt het je te warm? Koel af in de dansende fontein en laat je gratis opdrogen op de zweefmolen.

Schepen voor Feestelijkheden Annick Vanderspurt: "Wat is er mooier dan een kindergezicht dat lacht? Op zondag 21 juli zullen we die in overvloed kunnen zien, want dan transformeert de Markt in een kleurrijk kinderparadijs. Het wordt ongetwijfeld weer supertof!"

Praktische informatie

  • Doorlopend spelen op de Markt
  • Van 14 tot 17.30 uur
  • Gratis