Opnieuw openluchtfilm deze zomer

Patrick Demarest

28/06/2021
film

Op de avonden dat er geen voorstelling van het Cultuurcentrum in de tuin is, kan je deze zomer op 2 groene locaties naar een gratis openluchtfilm gaan kijken: Groenhovebos en site 's Gravenwinkel.

 

Na een jaar onderbreking door corona, keren de zomerfilms terug naar Torhout. Niet langer het Ravenhofpark, maar site 's Gravenwinkel (in de Fraeysstraat) en Groenhovebos (langs de Torendreef) worden the place to be op donderdagavond in juli en augustus.

(Film in het park: niet meer in het Ravenhofpark)

Wat is er nu leuker dan op een gezellige zomeravond allemaal samen in openlucht naar een film te kijken? Het Lokaal Bestuur Torhout dompelt je helemaal onder in de sfeer van het bos met films als 'Into the Wild', 'Wild' en 'The Lion King' in Groenhove. In site 's Gravenwinkel wordt het smullen van 'Finding Dory' en de fantastische dramafilm 'Lion'.

Voor de films in het park hoeft men niet te wachten tot het donker is. Dankzij het LED-scherm start de film steeds om 20 uur. Bij de films in 't bos in Groenhove is dat anders omdat ze er projecteren. Check daarvoor www.visittorhout.be.

Vergeet zeker je eigen stoel, dekentje, drank en popcorn niet!

Programmatie

Hieronder een overzicht van welke films er wanneer en waar gespeeld worden:


  • Donderdag 15 juli 2021: Film in 't Park - Finding Dory (site 's Gravenwinkel)
  • Donderdag 22 juli 2021: Film in 't Bos - Into the Wild (Groenhovebos)
  • Donderdag 29 juli 2021: Film in 't Bos - Wild (Groenhovebos)
  • Donderdag 12 augustus 2021: Film in 't Park - Lion (site 's Gravenwinkel)
  • Donderdag 19 augustus 2021: Film in 't Bos - The Lion King (Groenhovebos)