Pedro Versavel nieuwe keepertrainer bij KM Torhout

Patrick Demarest

30/04/2022
vereniging

Dimitri Verhulst, keepertrainer van KM Torhout, stapt omwille van privé- en werkomstandigheden uit het voetbal. Hij was sinds 2019 keepertrainer bij de A-kern en bovenbouw. Dimitri wordt vervangen door de 42-jarige Pedro Versavel.

De Zonnebekenaar speelde zelf van 1991 tot 1995 bij de jeugd van KSV Roeselare, daarna deed hij er vier jaar bij in Izegem waar hij ook
tweede doelman werd. Later werd hij vijf jaar titularis bij KFC Langemark, één jaar BS Poperinge en daarna zes jaar OMS Ingelmunster. Na een korte pauze speelde hij nog één jaar bij Sassport Boezinge tot hij in 2014 er
de brui aan gaf en keepertrainer werd.
Zijn trainerscarrière startte hij dat jaar bij KVK Westhoek tot 2016, daarna ging het één seizoen naar 1ste nationaler KVV Coxyde. In 2017 werd hij één seizoen sportief manager bij Sassport Boezinge om in 2019 terug keepertrainer te worden bij het ambitieuze KSKV Zwevezele waar hij tot op heden nog steeds aan het werk is.

Volgend seizoen zal hij niet alleen de doelmannen van het A-elftal onder handen nemen maar ook de doelmannen van de bovenbouw trainen en van nabij volgen tijdens wedstrijden. Pedro is een echt voetbaldier, want hij is ook oprichter van de keepersschool WestSave.