Proef Femma

Patrick Demarest

08/02/2023
vereniging

Op donderdag 9 maart organiseert vrouwenbeweging Femma een ‘Proef Femma’-avond waar nieuwe leden de enthousiaste Femma-dames kunnen ontmoeten. Het wordt een gezellige avond waar je andere mensen en de werking van Femma leert kennen. Afspraak op 9 maart om 19.30 uur in de schuur van de Kinderboerderij in de Ieperse Heirweg.


Karolien Chys: "Femma is een vrouwenbeweging die reeds 90 jaar actief is in Torhout. We zijn een deeltje van een netwerk van 700 afdelingen verspreid over heel Vlaanderen. 

Ons doel is vrouwen samenbrengen. Dit kan avontuurlijk, creatief, culinair, sportief, informatief, cultureel, vormend, genietend!  Er is voor ieder wat wils! 

Wij maken graag tijd voor jou. Tijd om nieuwe vriendinnen te maken, je batterijen weer op te laden of een stevige babbel te doen. Bij ons vier je feest, maak je plezier, leer je nieuwe dingen, smaken en mensen kennen. Met ons team van een 10-tal dames zorgen we voor een goed gevuld jaarprogramma met veel variatie. Er zijn meestal 2 tot 3 activiteiten per maand."

Workshop apero en gezellig samenzijn

"Op donderdag 9 maart organiseren we een ‘Proef Femma’-avond waar nieuwe leden  onze enthousiaste Femma-dames kunnen ontmoeten. Het wordt een gezellige avond waar je andere mensen leert kennen; je krijgt een idee van hoe Femma werkt, welke activiteiten er georganiseerd worden, … We verwennen iedereen met aperitiefhapjes, mocktails en cocktails.
Tijdens een mini-workshop - iedereen maakt in een groepje een hapje of een drankje klaar - leer je bij en je krijgt van ons ook de recepten mee naar huis.
Kostprijs 10 euro."

Verrassing voor leden

"Voor onze trouwe leden is er ook nog een verrassing:  brengen ze een nieuw gezicht mee, dan krijgen ze van ons een bon van 5 euro die kan besteed worden op een Femma- activiteit;  werken ze mee aan de organisatie van dit evenement, dan  krijgen ze er nog een bon van 5 euro bovenop."
"We kijken er naar uit om jou te ontmoeten. Breng gerust een buurvrouw, vriendin, collega, … mee."

Afspraak op donderdag 9 maart om 19.30 uur in de schuur van de Kinderboerderij, Ieperse Heirweg, Torhout.

Heb je nog meer info nodig of wil je graag inschrijven voor dit evenement? Neem gerust contact op met Karolien Chys, tel. 050 22 27 22 of  stuur een mailtje naar  femmavriendinnentorhout@gmail.com