Publiprint NV vestigt zich als eerste in de nieuwe bedrijfszone

Patrick Demarest

02/01/2018
Bedrijf

Publiprint NV, gespecialiseerd in belettering en printing, is het eerste bedrijf dat neerstrijkt in de nieuwe bedrijfszone in de Roeselaarseweg. De verhuis ligt achter de rug, vanaf 2 januari opent Publiprint opnieuw de deuren na een deugddoende (eindejaars)vakantie.

Geert Van Hollebeke (47) startte 27 jaar geleden Publiprint op. “Dat gebeurde in het ouderlijk huis in de Aartrijksestraat in Aartrijke”, zegt Geert. “Mijn slaapkamer was mijn bureel! In 1996 verhuisden we naar De Schatting in Zedelgem. Daar hadden we een atelier en werkplaats op 800 vierkante meter. Zeven jaar geleden kocht ik hier, in de Roeselaarseweg, bestaande gebouwen van 700 vierkante meter die ik gebruikte als stockruimte. Uiteindelijk duurde het toch tot 2017 vooraleer we daadwerkelijk konden uitbreiden op die site. Dat is nu gebeurd en zo beschikken we daar vanaf 2 januari over 3000 vierkante meter oppervlakte.”

Wat doet Publiprint?

“Publiprint staat voor belettering van doeken, wagens, vrachtwagens, carwrapping, printen op groot formaat, spandoeken, werfborden, V-borden en piramideborden voor immokantoren…We drukken ook rechtstreeks op grote plaatpanelen en maken gevelreclame op maat. Op dit ogenblik staan negentien mensen op de loonlijst.”

“Ook vitrinemedia maakt deel uit van Publiprint NV. Dat zijn verlichte ledpanelen die gebruikt worden in vastgoedkantoren en in etalages. We gaan dat nu ook lanceren in de retail. Het concept komt uit Frankrijk maar wij zijn alleenverdeler in België. Wim doet Vlaanderen en we hebben een vertegenwoordiger in Wallonië en een in Antwerpen.”

Nieuw in 2018!

“De nieuwe gebouwen brengen uiteraard heel wat voordelen mee. Zo kunnen we nu zonder problemen een aantal vrachtwagens in een keer behandelen binnen. En we gaan ons ook op de interieurmarkt richten. Zo gaan we nu ook tapijt, gordijnen, zetels, stoelen en tenten bedrukken. En we gaan naadloos behangpapier, airtex, leveren. Dat moet ervoor zorgen dat onze omzet nog groeit.”

Bestel tussen 3 en 16 januari en win voor 500 euro werfspandoeken!

Ter gelegenheid van de verhuis naar de Roeselaarseweg 30 A maken bedrijven kans op het winnen van 10 werfspandoeken, wat een equivalent is van 500 euro. Daarvoor moeten ze gewoon tussen 2 en 16 januari een bestelling plaatsen bij Publiprint NV. Dit is een actie van Publiprint NV en Torhoutvandaag.

Publiprint NV
Roeselaarseweg 30A
8820 Torhout
050 24 04 05
info@publiprint.be
www.publiprint.be