QR-Paaszoektocht van kip tot ei in de kinderboerderij

Patrick Demarest

26/03/2024
Actua

Tijdens de paasvakantie, van 30 maart tot en met 14 april, organiseren cafetaria De Proefhoeve en het lokaal Bestuur Torhout een paaszoektocht in kinderboerderij d’Oude Smelterij. Dit jaar voegen ze een moderne twist toe aan de traditionele paaspret met opdrachten die je kan ontgrendelen via QR-codes. Neem je smartphone mee, scan de codes en laat je verrassen door de uitdagende opdrachten!

De paaszoektocht is de ideale vakantieactiviteit om te doen als gezin of met je kleinkinderen uit het lager onderwijs. Voor echte speurneuzen is deze zoektocht … een eitje! Al wat je nodig hebt is een smartphone en een goeie dosis enthousiasme. Je gaat op pad op het domein van de Kinderboerderij en krijgt allerlei leuke opdrachten voorgeschoteld. Of je op het einde eindelijk te weten komt wie nu eerst was: de kip of het ei … dat kunnen we niet beloven!

Waar en wanneer?

Elke dag tijdens de paasvakantie staan de poorten van de kinderboerderij open. De paaszoektocht kan je spelen tijdens de openingsuren van cafetaria De Proefhoeve, tussen 11 en 18 uur.  

Hoe kan je deelnemen?

Meld je aan in cafetaria De Proefhoeve voor je het avontuur start en ontvang alle informatie. Deelnemen aan deze QR-paaszoektocht kost 4 euro per kind. Breng je smartphone mee, want dit zal je gids zijn tijdens deze gezinsactiviteit. Nadien dien je het deelnemersformulier terug in en maak je kans op een waardebon van 25 euro. De QR-paaszoektocht kan je eindigen op het zonnig terras van De Proefhoeve met een lekker lokaal drankje of smullend van de heerlijke verse pannenkoeken.

Prijsuitreiking

De prijsuitreiking vindt plaats op de dag van de Buitenspeeldag, 17 april. De winnaars verschijnen op www.torhout.be en op de Facebookpagina van de Kinderboerderij.