R-Dreams opent in april tweede vestiging in Oostende

Patrick Demarest

20/03/2021
Bedrijf

Ruben Vandendriessche en zijn team van R-Dreams maken niet alleen de droom van hun klanten waar maar ook die van zichzelf: in april wordt een tweede vestiging geopend in Oostende.

R-Dreams levert bedrukte en geborduurde werk- en bedrijfskledij en is gevestigd in een loods in het Bedrijvencentrum 3Koningen. 

Ruben Vandendriessche: "Iedere dag opnieuw streven we ernaar onze klanten trots te maken met een nieuwe, gepersonaliseerde outfit. Ondertussen bouwden we in 6 jaar een ongeziene kennis op in zowel textiel als personalisatie, tellen we meer dan 1.000 klanten en hebben we een fantastisch team en een enorme portie ambitie om bedrijven te ondersteunen hun dromen waar te maken."

"Iedereen is hier dan ook blij dat wij in april een 2de vestiging openen in Oostende."

Industriezone Zandvoorde

"Onze vestiging komt vlakbij de industriezone van Zandvoorde, een ideale locatie en gemakkelijk toegankelijk voor iedereen die op zoek is naar een nieuwe en gepersonaliseerde werkoutfit.
In onze werktextielwinkel focussen we op het leveren van werktextiel voor zowel Bouw-Bedrijf & Horeca met mogelijkheid tot personalisatie: zeefdruk, borduren, transfers, DTG..."

Zijn daar al veel concurrenten actief?

Ruben: "Wel eigenlijk totaal niet, vandaar dat we daar neerstreken. Er waren een 3-tal locaties die we in het oog hielden, het werd dus Oostende."
En nu...uitkijken naar de derde vestiging?

Ruben: "Bedoeling is inderdaad dat we wel groeien maar we willen het niet ongecontroleerd doen. We gaan sowieso uit de 2de vestiging veel extra zaken te weten kom, qua omzet verloop, product interesse,... Dat maakt het allemaal interessant. Dus wie weet...in  2022 nog een stapje verder."

Shop manager gezocht voor Oostende

Ruben: "Voor onze vestiging in Oostende zijn we nog op zoek naar een shop manager voor de dagelijkse leiding, ondersteund door een enorm gemotiveerd dreamteam. Je krijgt alvast enorm veel voldoening van alle tevreden klanten.
Interesse? Neem contact op voor meer info:
R-Dreams 
Oude Gentweg 81 Loods 14
8820 Torhout
ruben@r-dreams.be
0474317939
www.R-dreams.be