Samenwerking De Goeste- de Mazzel

Patrick Demarest

11/06/2020
horeca/toerisme

Twee horecazaken in de Zuidstraat slaan de handen in elkaar: brasserie De Goeste en de Mazzel. De Mazzel houdt vanaf nu café in de zaal met buitenterras op de koer en gaat tapas verkopen van de Goeste. De Goeste die door de coronamaatregelen veel tafels moet liquideren binnen, mag, met de goedkeuring van Lokaal bestuur Torhout en de Mazzel, buiten een terras plaatsen tot voor de Mazzel. Schitterend toch!?

(Archieffoto de Goeste)

Davy Desender (De Goeste): "We gaan morgen, vrijdag 12 juni, opnieuw  open met serieus veel goesting. We willen onze klanten nog eens extra bedanken voor de steun tijdens de verplichte sluiting. Berichtjes, lieve woorden, de vele bestellingen op onze take away degoeste@home... het deed ons veel deugd."

Reserveren

"De reservaties lopen zeer vlot binnen, dus is het zeker aangeraden om tijdig te reserveren. We raden sterk aan om dit zoveel mogelijk online te doen via www.degoeste.net"

 

Terras van 35 meter 

"Om de afstand tussen de tafeltjes te kunnen verzekeren hebben we enkele tafeltjes moeten weg doen binnen. Door een mooie samenwerking met Stad Torhout en De Mazzel kunnen we buiten een terras plaatsen van ongeveer 35 meter."

(Foto: Francky en Chila van de Mazzel)

"En er is nog meer...In het weekend is er ook een mooie samenwerking met de Mazzel, klanten van de Mazzel kunnen tapas en vingerfood bestellen die dan in onze keuken bereid bereid wordt en geleverd wordt door ons in de Mazzel. "

Keuken doorlopend open

"Nieuw is ook dat de keuken vanaf nu doorlopend open blijft. We openen niet meer om 10 maar om 11.30 uur. Op woensdag is dat om 8 uur en de zaterdag om 18 uur."

Nog take away op zaterdag en zondag

"Onze take away service 'degoeste@home blijven we op zaterdag en zondag combineren met het restaurant. We starten dit terug op vanaf volgende weekend.  Meer info op www.degoeste.net