Sfeer met Frank Galan

Patrick Demarest

15/11/2015
horeca/toerisme

Op vrijdag 13 november streek Frank Galan in de Chantilly neer. Tussen het hoofdgerecht (gepocheerd kabeljauwhaasje) en het dessert (carpaccio van ananas en citroensorbet) toverde de charmezanger een pak sfeer in de zaal. Laat je maar eens gaan...

[wppa type="slide" album="288"][/wppa] (c) Apriotief bvba

bigpic
Foto 1 van 23
bigpic
Foto 2 van 23
bigpic
Foto 3 van 23
bigpic
Foto 4 van 23
bigpic
Foto 5 van 23
bigpic
Foto 6 van 23
bigpic
Foto 7 van 23
bigpic
Foto 8 van 23
bigpic
Foto 9 van 23
bigpic
Foto 10 van 23
bigpic
Foto 11 van 23
bigpic
Foto 12 van 23
bigpic
Foto 13 van 23
bigpic
Foto 14 van 23
bigpic
Foto 15 van 23
bigpic
Foto 16 van 23
bigpic
Foto 17 van 23
bigpic
Foto 18 van 23
bigpic
Foto 19 van 23
bigpic
Foto 20 van 23
bigpic
Foto 21 van 23
bigpic
Foto 22 van 23
bigpic
Foto 23 van 23
Foto 1 van 23
Foto 2 van 23
Foto 3 van 23
Foto 4 van 23
Foto 5 van 23
Foto 6 van 23
Foto 7 van 23
Foto 8 van 23
Foto 9 van 23
Foto 10 van 23
Foto 11 van 23
Foto 12 van 23
Foto 13 van 23
Foto 14 van 23
Foto 15 van 23
Foto 16 van 23
Foto 17 van 23
Foto 18 van 23
Foto 19 van 23
Foto 20 van 23
Foto 21 van 23
Foto 22 van 23
Foto 23 van 23