Shownamiddag voor senioren met Vanessa Chinitor en Dirk Bauters

Patrick Demarest

23/11/2022
Actua

Op 8 december organiseren de senioren van de Seniorenadviesraad (SAR) opnieuw een seniorenshow met huldiging van de huwelijksjubilarissen. Dit jaar met een optreden van Vanessa Chinitor en Dirk Bauters.

 (Foto cc de Brouckere)

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de SAR en het Lokaal Bestuur Torhout een shownamiddag voor senioren. Deze show gaat door in Cultuurcentrum de Brouckere. De deuren gaan open om 13 uur, de show start om 13.30 uur. Alle senioren kunnen genieten van een muzikaal optreden, de viering van de jubilarissen en een gratis tombola.

Vanessa Chinitor (zang) en Dirk Bauters (accordeon) vormen al sinds 2003 een koppel. Vanessa werd geboren op 13 oktober 1976 en is een rasechte Dendermondenaar. Dirk werd geboren op 6 juni 1960 en is afkomstig uit Lede. Ook professioneel vormen Dirk en Vanessa een prachtig duo.

Kaartenverkoop

Kaarten voor de seniorenshow kosten 8 euro en zijn online te koop via www.ccdebrouckere.be of via de balie van het Cultuurcentrum (Aartrijkestraat 6). De balie is elke werkdag open van 8.30 tot 12 uur en van 13.30 tot 17 uur.

"We hopen dat we veel senioren mogen verwelkomen op deze mooie namiddag vol ambiance. Alle huwelijksjubilarissen zijn speciaal welkom. Mooie liedjes, de ambiance en een babbeltje slaan, zullen ons hart verwarmen, zodat we met een mooie herinnering terug naar huis kunnen gaan", zegt schepen van senioren, Rita Dewulf.