Sjoukje Degraeve kandidate Miss West-Vlaanderen

Patrick Demarest

02/08/2022
Actua

Sjoukje Degraeve uit Torhout is kandidate Miss West-Vlaanderen en Miss Belgiƫ 2023.

Sjoukje: "Ik ben 24 jaar en ik woon in Torhout. Ik werk bij JobFIXers en ik ben verantwoordelijk voor het kantoor in Oostende. Het geeft mij voldoening om mensen te kunnen helpen in het vinden van hun droomjob!"

"Ik ben ook een hele grote dierenvriend en heb op school dan ook de richting dierenzorg gestudeerd. Zelf heb ik een hondje Jack waardoor je me dus vaak kan vinden in de mooie wandelparken in Torhout! Daarnaast is mijn hobby ook paardrijden, al mag je dat ook een passie noemen! "

"Mijn mama woont ook in Torhout, zij is muzikaal geschoold, speelt piano en is een klassieke zangeres. Mijn papa woont in Izegem."

Nieuw avontuur

"Waarom doe ik mee? Het is voor mij een heel nieuw avontuur waar ik in stap. Deelnemen alleen al geeft je een enorme boost. Je leert jezelf nog meer ontwikkelen en meer zelfvertrouwen te krijgen. Ik wil ook vooral laten zien aan de mensen wie ik ben als persoon."

Steun

"Iedereen die wil, kan mij dan ook steunen doorheen mijn hele avontuur om Miss BelgiĆ« 2023 te worden door te stemmen op mij. Dit kan door een SMS te versturen. MWV11 naar 6665 of via deze link: 

https://app.missbelgium.be/vote/Provinciaal2023/MWV11?fs=e&s=cl 

Je kan onbeperkt stemmen!1euro/stem.