Speelpleinwerking De Warande Paasvakantie

Patrick Demarest

12/03/2021
jeugd

Vanaf zaterdag 13 maart om 10 uur kunnen inwoners van Torhout zich inschrijven voor de speelpleinwerking in de Warande tijdens de Paasvakantie. 

Alle info over de speelpleinwerking is te vinden via www.torhout.be/speelpleinwerking.

Inschrijven vanaf zaterdag 13 maart om 10 uur voor inwoners van Torhout. Niet-inwoners kunnen vanaf 20 maart inschrijven voor de resterende plaatsen. Inschrijven via https://webshop.torhout.be.

Ze werken dit jaar met voorinschrijvingen per dag. Je reserveert per week de dagen waarop je wil komen en betaalt meteen via de webshop. Sociaal Tarief wordt meteen verrekend.

Je kan ook reserveren voor het zwemmen tijdens de eerste week. Daarvoor reserveer je eerst in de bubbel, erna schrijf je in voor het zwemmen.

Op donderdag is er onze nieuwe bubbel: de groene uitstappenbubbel! Indien je inschrijft voor één van deze twee uitstappen hoef je niet meer te reserveren voor de speelpleinwerking. De uitstap staat los van de werking op het plein.

Check onze (klikbare!) brochure via torhout.be/speelpleinwerking.

Print de brochure af, kleur ze in en breng ze mee op je eerste dag speelpleinwerking. Misschien val jij wel in de prijzen!