Spi’riet organiseert muzikale avond

Lita Coucke

26/02/2015
Actua

Spi’riet, een nieuwe vereniging in Torhout, organiseert op zaterdag 9 mei in de parochiezaal van Wijnendale een muzikale avond met optredens van vier verschillende groepen: The Vanco Brothers, Dirty Laundry, B-Brothers en Cloud Nine.

Vzw Spi’riet is een kersverse Torhoutse vereniging. Hun doel is om tal van verschillende muziekstijlen samen te brengen. Voor ieder wat wils dus. Hun eerste evenement belooft dan ook een topper te worden. Op zaterdag 9 mei kunnen muziekliefhebbers terecht in de parochiezaal van Wijnendale om te genieten van vier verschillende groepen. The Vanco Brothers brengen zowel stomende blues als swingende rocknummers, maar steeds de betere klassiekers. Dirty Laundry brengt dat weer een repertoire van de seventies tot nu en willen hun publiek dat echte ‘live gevoel’ geven. Ook B-Brothers zorgen voor een streepje blues. Ten slotte is er Cloud Nine, een soulformatie die ere brengt aan Motown.

Tickets kosten €5 in voorverkoop en €10 aan de deur. Voorverkooppunten zijn Siertex, Argenta, Vivaldi, AXA Bank Aartrijke, ’t Vraagteken Koekelare of bij de bestuursleden van Spi’riet.

Spi'riet