Sportgala op 21 januari

Patrick Demarest

05/01/2024
Actua

Op 21 januari vindt het Sportgala plaats in cc de Brouckere. De show start om 17 uur. Tot zondag 7 januari kunnen er nog kampioenen en uitzonderlijke prestaties worden gemeld. Schrijf je in om de show bij te wonen voor 12 januari.

(Archieffoto 2023)

Een avond vol glinsterende sterren en sportieve hoogtepunten! Men viert de prestaties van onze lokale sporthelden, de teams die ons hebben doen juichen en de individuele atleten die grenzen hebben verlegd.

De show wordt gepresenteerd door Hermien Vanbeveren en er is en optreden van Little Empire.

Zorg dat je erbij bent als sporter of supporter door je in te schrijven op onderstaande link.


https://forms.office.com/pages/responsepage.aspx?id=Updv_eiX9E2H2yYBGHs_CknMFTd5-iBOhji4A3MWMmJUM05JWU03NzlCWTQ3S0E5SFpMR01TRzZCSy4u

Nog kampioenen of uitzonderlijke prestaties?

Sportclubs hebben de kans om hun leden in te schrijven voor de kampioenenvieren en om uitzonderlijke prestaties van individuele sporters te nomineren. Dit is de perfecte gelegenheid om de inzet, toewijding en uitmuntendheid van jullie leden te erkennen en te vieren.

Het Sportgala biedt een geweldige kans om samen te komen, te delen in elkaars successen en de toewijding van onze sporters te vieren.

Aarzel niet om jullie leden aan te melden voor de kampioenenviering of uitzonderlijke prestaties te nomineren. 

Voor meer informatie over het inschrijvingsproces en de nominatiecriteria, verwijzen we jullie graag naar de bijgevoegde link onderaan deze mail. De deadline voor inschrijvingen en nominaties ligt op zondag 7 januari, dus zorg ervoor dat jullie op tijd zijn!


https://www.torhout.be/huldigingen-voor-sportieve-prestaties