Spot de promowagen van AD Delhaize en win jouw Torhout Kermis!

Patrick Demarest

09/08/2016
winkel

AD Delhaize Torhout en www.torhoutvandaag.be willen beiden Torhout verwennen! Delhaize doet dat met Goed Eten…, Torhoutvandaag met nieuws en leuke acties. En nu is er dus die unieke Torhout Kermis-actie!
Win waardebon AD Delhaize van 150 euro!

IMG_7654

Hoe? Spot de promowagen van AD Delhaize Torhout op de parking van AD Delhaize (Karel de Goedelaan), neem van jezelf (of groep) en de wagen een mooie foto en stuur hem door naar info@torhoutvandaag.be. De foto’s worden onmiddellijk op Facebook AD Delhaize torhout en torhoutvandaag geplaatst. Like de beide facebooksites en de foto. Wie meest likes heeft bij zijn of haar foto op beide facebookpagina’s samen wint een waardebon van AD Delhaize van 150 euro! Daarmee kan je toch wel een (kermis)feestje bouwen.

IMG_7664

Wanneer! Wedstrijd loopt van 10 tot 20 augustus 12 uur! Op 20 augustus wordt de winnaar bekend gemaakt via facebook.  De winnaar wint een waardebon AD Delhaize 150 euro. En er wordt ook nog een waardebon van 50 euro verloot van Puur Genieten! De prijzen worden overhandigd op zondag 21 augustus in AD Delhaize. De winnaar van de waardebon Puur Genieten wordt persoonlijk verwittigd!

ADTorhout_logo_300x300