Sweets & Treats

Patrick Demarest

26/10/2022
winkel

Lobke Deschout runt sinds 3 jaar een klein bakbedrijfje in Torhout. Namelijk Sweets & Treats. Alles op bestelling en op maat van de klant. Ook ontbijtjes aan huis staan op de kaart.

Vanwaar het idee?

Lobke: "Het idee kwam er omdat ik al jaren bak als hobby. Ik heb dan een 2-jarige cursus patisserie gevolgd in Spermalie Brugge. 3 jaar geleden heb ik dan toch de stap gezet om in bijberoep te beginnen."

3)  Hoe kwam je bij Sweets & Treats terecht? 

"De naam Sweets & Treats heb ik gekozen omdat de vertaling ervan beschrijft waar ik de mensen wil mee verwennen: zoetigheden en verwennerijen. Andere mensen doen genieten en verwennen met wat ik zelf heb gemaakt, dat maakt mij heel gelukkig."

Heb je specialiteiten?

Lobke: "Het is moeilijk om er eentje uit te kiezen maar mijn bokkenpootjes scoren altijd heel goed."

Wat wil je bereiken?

Lobke: "Ik wil via deze weg nog meer mensen bereiken die kennis kunnen maken met mijn bedrijfje. Ik maak alles op bestelling en volledig naar de smaak van de klant. Zeg mij wat je graag wil of in welke richting en ik doe een voorstel. Ik ben bereikbaar via mijn facebook en instagram pagina en op die manier kunnen de mensen mij ook een berichtje sturen voor info of bestellingen."

Doe je speciale acties?

Lobke: "Er zijn nu en dan facebook/instagram acties waaraan je kan deelnemen. Ook doe ik nu en dan thema-ontbijten die aan huis kunnen geleverd worden zoals binnenkort is er het Sint-ontbijt."