Terrasjes(zoek)tocht van 21 juli tot en met 30 september  in Torhout

Patrick Demarest

21/07/2022
horeca/toerisme

Vanaf 21 juli tot en met 30 september kan je in Torhout deelnemen aan een terrasjes(zoek)tocht. Dat is een samenwerking van Lokaal Bestuur Torhout, Horeca Torhout en Torhoutvandaag. Een wandel- en fietstocht brengt je langs heel wat leuke terrasjes in Torhout terwijl je 26 foto's moet lokaliseren. Ontdek Torhout en de Torhoutse horeca en doe mee!

Op het deelnemingsformulier vind je 26 detailfoto’s die bij een horecazaak passen. Deelnemers moeten onder  de foto de juiste naam van de zaak schrijven.

Die horecazaken kom je tegen via de wandelzoektocht (17) van 4, 84 kilometer en de fietszoektocht (9) van ruim 32 kilometer. Uiteraard maak je hierbij ook kennis met Torhout: de recente stadskernvernieuwing, de nieuwe fietssnelweg, de Groene 62, de kastelen…

Gouden raad van tante Kaat: doe de tocht niet op maandag of dinsdag want dan zijn heel wat horecazaken dicht.

Die horecazaken zijn van verschillende aard: restaurants (10), eetcafés (1), cafés (6), ijssalons (2), broodjeszaak (1), sportgelegenheden (2) en friethuizen (4).

Hoe deelnemen en winnen?

Er zijn 5 hoofdwinnaars die respectievelijk 200 euro, 160, 120, 80 en 40 euro aan waardebonnen van verschillende horecazaken winnen. Daarnaast maken nog 103 deelnemers kans op een waardebon van 20 euro. Goed voor een totaal bedrag van 2660 euro aan waardebonnen.

Deelnemingsformulieren kan je kopen in het Vrijetijdshuis aan 2 euro. Je mag zoveel deelnemingsformulieren indienen als je wil maar er wordt maar 1 prijs per adres toegekend.

(Foto Beeldig)

Deelnemingsformulieren moeten worden binnengebracht in het Vrijetijdshuis ten laatste op woensdag 5 oktober.

De eerste vijf winnaars worden uitgenodigd op een collectieve prijsuitreiking (nog te bepalen), de anderen gaan hun waardebon kunnen oppikken in de horecazaak waarvan ze een bon wonnen.

Uitslag en juiste antwoorden worden bekend gemaakt ten laatste op maandag 10 oktober via www.torhoutvandaag.be en facebook Torhoutvandaag.