Toeristen Eendracht Torhout (TET)

Patrick Demarest

09/04/2016
sport vereniging

De wielertoeristenclub is begonnen in 1995 met voetballers van Eendracht Torhout die na hun voetbalcarrière sportief verder wilden doen. De fiets dus maar...

IMG_1864

Club: Toeristen Eendracht Torhout
"Wij fietsen vanaf de verandering van het winteruur “eerste weekend april” tot eind september", geeft Luc Vandendriessche mee.
"Elke dinsdag wordt er afgesproken aan de achterkant van het 'oud stadhuis' om 19 uur, voor een rit tot aan de duisternis. Het is niet de bedoeling dat dit enkel voor onze club is, wij staan open voor iedereen! Op dinsdag rijden we aan een tempo van 25 kilometer per uur omdat dan heel wat dames meefietsen. We houden het dus gezellig. Dit blijkt een succesformule te zijn."
Op donderdag spreken wij af aan de kerk van het Rozenveld om 19 uur maar dan maken we tochten aan 30 kilometer per uur. Ook daar is iedereen welkom."
"Op zaterdag rijden we in clubverband een uitgestippelde toer van VBR-Vlaanderen en wordt er in groepjes gereden volgend beschikbare tijd en snelheid."
"Ook op zondag wordt gefietst:  afspraak aan de kerk in Torhout om 9 uur waar wij fietsen met de Bellys van Torhout."
Buitenland
"
Vorig jaar hebben wij een rit georganiseerd van Torhout naar Bormio “1120 km” in 9 dagen, dertien personen namen deel. Dit jaar rijden de super sportiefsten van ons  Les 3 Ballons op zaterdag 11 Juni, goed voor 213 km. http://www.tourdevacance.com/trois-ballons/
Bestuur:
Luc Vandendriessche, Danny Maes en Rik Casier.