Tordale beweegt op 27 april

Patrick Demarest

09/04/2024
Actua

Op zaterdag 27 april 2024 organiseert Tordale een interactieve wandeling. Tordale is een Torhoutse organisatie die jongeren en volwassenen met een kwetsbaarheid ondersteunt, flexibel en op maat. Zo kunnen ze zelf hun leven uitbouwen. Het parcours bestaat uit 2 uitgestippelde wandelroutes van 2,3 km of 4 km die rolstoeltoegankelijk zijn.

Tania (netwerkcoach): “Jaarlijks organiseren we enkele familieraden voor het netwerk van onze cliënten. In plaats van een klassieke lezing of overleg gooien we het roer volledig om! Je kan ideeën uitwisselen met andere ouders, medewerkers ontmoeten, andere teams leren kennen, leuke beweegideetjes uittesten ... Kortom, voor elk wat wils! Daarnaast zijn we bijzonder fier dat dit een gezamenlijk initiatief is van de Gebruikersraad, het Gezondheids- en Contextteam en het Wijkcomité Oost!”

Melanie (contextmedewerker): “In de gebruikersraad is gezond leven een thema dat regelmatig aan bod komt. In Tordale vinden we bovendien dat beweging, gezonde voeding en mentaal welbevinden belangrijk is voor iedereen”.

Sien (Gezondheidsteam): “Onderweg zijn er tussenstops met een gezond tussendoortje of leuke beweegopties. Je kan ook enkele teams bezoeken met uitleg door cliënten”.

Gratis

Iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis!

Je kan deelnemen mits inschrijving:

info@tordale.be of tel. 050 23 13 65.

(V.l.n.r.: Tine, Melanie en Jean-Pierre)

De wandeling vindt plaats op 27 april 2024. Je kan vrij starten tussen 14 en 15 uur in Tordale, Torhout-Oost (zaal T’oost, Neckarstraat, 8820 Torhout).