Torhoutvandaags Take Away Challenge

Patrick Demarest

26/10/2020
horeca/toerisme

Torhoutvandaag en enkele van zijn partners die actief zijn in de horeca pakken uit met een leuk initiatief: Torhoutvandaags Take Away Challenge. Een duwtje in de rug...Afhalen of laten thuis leveren en winnen! Meedoen is de boodschap dus!


  • Haal een meeneemgerecht af of laat leveren bij je thuis en win!
  • Deelnemende zaken: Den Plezanten Hoek, Socrates, Le Faso, ’t Paviljoen, Chantilly en Smoking Cue.
  • Win een vispannetjes, varkenswangetjes, een ontbijtmand, biermand, een mezetafel, hamburgers, een menuutje of een Afrikaans stoofpotje…

Wat en hoe?

Haal tussen 27 oktober en 15 november een of meerder afhaalgerechten af bij een van de 6 zaken hierboven genoemd.

Neem thuis een foto van jij of  jullie met het eten.

Stuur die via facebook/messenger naar torhoutvandaag en Patrick Demarest met vermelding vanwaar de afhaalmaaltijd komt, wat het is en de naam van de familie.

Torhoutvandaag plaats de foto op facebook Torhoutvandaag en website Torhoutvandaag. Het is de bedoeling dat de foto een zo groot mogelijk bereik haalt (liken en delen dus).
Ga je meerder malen naar dezelfde zaak dan mag je ook telkens een foto doorsturen. 

Per partner is er een winnaar: de foto die het grootste bereik haalt per zaak, wint een waardebon of gerecht van die zaak. Voorbeeld: de foto van Patrick Demarest van zijn afhaalmaaltijd van Socrates haalt in de categorie Socrates, het grootste bereik en wint dus een waardebon/gerecht van Socrates. Zo gebeurt dat voor elk van de 6 zaken.

Superprijs!

Wie in die periode bij de 6 verschillende zaken een maaltijd afhaalde of bestelde, maakt kans op de superprijs: een waardebon of gerecht van alle 6 de zaken en een Torhoutbon van 20 euro!

Is er niemand die bij alle 6 de zaken maaltijden afhaalde dan worden er prijzen verloot tussen zij die minimaal bij 4 zaken maaltijden bestelden of afhaalden in die periode. Indien niemand naar 4 zaken geweest is, dalen we af naar 3...


Tijdsduur

Bestellingen en afhalingen tot en met 15 november worden meegerekend. Foto’s moeten dan dezelfde dag worden doorgestuurd.
Eindafrekening van alle foto’s wordt gemaakt op vrijdag 20 november (zo konden de laatste foto’s ook gedeeld worden).
Winnaars worden bekend gemaakt op zaterdag 21 november op facebook Torhoutvandaag en website Torhoutvandaag.