TTC Torhout traint weer

Patrick Demarest

15/06/2021
sport

Tafeltennisclub TTC Torhout heeft de trainingen opnieuw hervat. Op dinsdag, woensdag of zaterdag scherpen de 50 leden de conditie en techniek aan. Nieuw bloed is altijd welkom.

Maarten Kerkhof: "TTC Torhout is een dynamische tafeltennisclub die haar trainingen en thuiswedstrijden afwerkt in het Sportcentrum Benny Vansteelant. Iedereen is van harte welkom bij TTC Torhout: of je nu jong of oud bent, recreatief wil spelen of een echt competitiebeest bent. Alle leden worden opgenomen in een toffe en gemotiveerde spelersgroep. We trainen elke dinsdag- en woensdagavond van 19 tot en met 22 uur. Op zaterdagochtend van 9 tot en met 11 uur kunnen onze jeugdspelers aan hun trekken komen. De allerkleinsten maken op een speelse wijze kennis met de mooie tafeltennissport."

Interclubcompetitie

Ondertussen telt onze sportclub een 50-tal leden van alle leeftijden en niveaus. Tussen half september en half april nemen veel van onze leden op zaterdagavond deel aan de interclubcompetitie. Omdat we met TTC Torhout actief zijn in verschillende reeksen, krijgen ook beginnende spelers de kans om deel te nemen aan competitiewedstrijden. Daarnaast organiseert onze sportclub verschillende activiteiten, zoals een bowlingavond, een clubkampioenschap, een spelletjesavond en een quiz. Wil jij graag lid worden van TTC Torhout? Contacteer ons dan via infottcsportline@gmail.com. Geïnteresseerde tafeltennissers kunnen vrijblijvend aan enkele gratis proeftrainingen deelnemen. Hopelijk tot snel!"