Tuinfeest voor Daktari project

Patrick Demarest

23/05/2016
Actua

DSC_0125 (Custom) DSC_0424 (Custom)

Benny Vandamme is supertrots op zijn dochter Emily Vandamme en dat wil hij tonen door een groots tuinfeest te organiseren dat haar toekomst moet ondersteunen.
Momenteel werkt Emily in het Westen van Oeganda voor het project Daktari in het Kilembe Mines Hospital.
In 2010 werd  deze vzw opgericht door enkele enthousiaste studenten en artsen. Er zijn verschillende projecten in omloop, zo is er het 'Helping Babies Breathe project, dat opleidingen voorziet voor vroedvrouwen om baby's te ondersteunen en zo nodig te reanimeren bij hun geboorte.
Daarnaast is er een infectiepreventie project opgestart  om het infecties en crossinfectie te reduceren. Maar het Daktari project wil nog veel meer doen voor de Oegandese bevolking en heeft hartverwarmende toekomstplannen die u steun kunnen gebruiken.

Om uw steun aan het aangename te koppelen, organiseert Benny Vandamme op 3 juli een tuinfeest. Terwijl de bezoekers heerlijk zitten te genieten van een hapje en een drankje, zal zijn dochter de toekomstplannen van het daktari project toelichten.
Dit alles gaat door in het Klokhof in Loppem op zondag 3 juli vanaf 11u30.

Voor 50 euro per persoon (jonger dan 12 jaar: 25 euro) kan er genoten worden van een aperitief met 4 hapjes, 3 weken gerijpte cote a l'os a volonté, een ijscreme met dranken inbegrepen (bier, wijn en frisdranken).

INSCHRIJVEN? Graag inschrijven voor 21 juni 2016.
• Online via de website: www.daktariproject.com
(via evenementen -> tuinfeest)
• Of via e-mail: benefiet@daktariproject.com
• Of persoonlijk via Benny Vandamme
o E-mail: benny@vandammereizen.be
o Gsm: 0475/45 01 92
Uw inschrijving is compleet bij betaling op het volgende rekeningnummer:
BE48 7480 3999 5227

Kom dus allen naar het Tuinfeest zodat jonge mensen van bij ons hun dromen en die van de mensen daar in Oeganda kunnen waar maken. Je zou er de Vandammes een ongelooflijk plezier meedoen.

 

DSC_0533 (Custom) IMG_2219 (Custom)