Twee participatiemomenten stadskernvernieuwing

Patrick Demarest

11/09/2017
Actua straat/wijk

Op woensdag 27 en donderdag 28 september 2017 telkens om 19.30 uur staan twee  participatiemomenten rond de stadskernvernieuwing op stapel.

IMG_0715

De participatiemomenten rond stadskernvernieuwing zorgden tot nu toe altijd voor een ruime belangstelling.

  • Op woensdag 27 september organiseert de stad een Rondetafelgesprek met stakeholders bestaande uit 3 leden van elke adviesraad, vertegenwoordigers uit de handelssector en bevoorrechte getuigen.
  • Op donderdag 28 september is er een discussieavond en een participatieavond voor het brede publiek voorzien.Het aantal aanwezigen per sessie wordt om praktische en organisatorische redenen beperkt tot 50 voor het rondetafelgesprek en 100 voor de participatieavond.
    Bent u geïnteresseerd ?Op woensdag 27 september kunnen 3 leden per adviesraad deze sessie kunnen bijwonen. Uit principe is één van de plaatsen voorbehouden voor de voorzitter van elke adviesraad. Dat betekent dat de stad een oproep doet naar geïnteresseerden voor de twee overige plaatsen per adviesraad. Stuur daarom een mail naar stadskernvernieuwing@torhout.be bij mogelijke interesse, dit uiterlijk op dinsdag 19 september 2017. De namen worden dan uitgeloot.

Voor de tweede avond, zijnde donderdag 28 september, wordt het brede publiek per postkaart en de diverse mediakanalen uitgenodigd.