Unizo organiseert nieuwe eindejaarsactie en neemt deel aan Week van de Smaak

Patrick Demarest

05/11/2014
Actua

Dit jaar organiseert Unizo de 57ste eindejaarsactie die plaats vindt van maandag 1 december tot en met woensdag 31 december. De actie zit in een nieuw jasje met een totaal vernieuwde formule.

Eind dit jaar kan je in Torhout opnieuw gigantische prijzen winnen met de eindejaarsactie. Je kan zowel hoofdprijzen als winkelprijzen winnen. Bij elke aankoop in een deelnemende winkel krijgt de klant een lotje met afscheurstrook. Die strook wordt gedeponeerd in een doos in de winkel. Nadien worden alle lotjes geteld en per 1000 loten schenkt de winkel vijf winkelprijzen ter waarde van €15. Dat kan in de vorm van een waardebon, maar dat kunnen ook goederen zijn.

Daarnaast zijn er ook hoofdprijzen te winnen. De eerste prijs is €1000 bestaande uit 20 waardebonnen van €50. De tweede prijs is €500. De prijzen zijn te besteden bij de deelnemende handelaars. Unizo werkte dit jaar samen met Bazuin waardoor handelaars publiciteit kunnen voeren aan zeer voordelige prijzen.

Unizo1

Binnenkort is er opnieuw De Week van de Smaak met als titel 'De Kip of Het Ei!'. Die week staat volledig in het teken van traditionele, ambachtelijke en duurzame voeding in Vlaanderen. Ook Torhout staat te popelen om tussen 13 en 23 november Vlaanderen mee op smaak te brengen. Op 21 november om 19.30 uur komt Silvia Dello in het Bourgondisch Hof meer uitleg geven over glutenvrij eten. Zij is bekend als schrijfster van het boek 'Glutenvrij, gezond en gelukkig. Hoe je deze voeding kan inpassen in het dagelijks leven.' Er is trouwens ook een verrassingsact voorzien!

Meer info op www.weekvandesmaak.be

Unizo2