Vacature bouwkundig tekenaar

Patrick Demarest

24/07/2023
Bedrijf

Reeds ervaring als bouwkundig tekenaar? Gepassioneerd door ruimtelijke ordening? Wil je graag deel uit maken van een jong,  professioneel team en samen Thorcontrol verder doen groeien? Dan is onze vacante functie iets voor jou. We bieden een uitdagende, voltijdse job aan in Torhout.

Thorcontrol is een studie- en adviesbureau met ervaring en expertise in omgevingsvergunningsaanvragen en bedrijfsadministratie voor landbouwbedrijven, kmo en industrie. Wij zijn een familiaal bedrijf dat gegroeid is uit de serviceverlening van Voeders d’Aussy in Torhout. Om ons team te versterken, zijn wij momenteel op zoek naar een enthousiaste en gedreven bouwkundig tekenaar.

Jouw job

Als bouwkundig tekenaar maak je de plannen van zowel agrarische als industriële gebouwen (grondplannen, gevelzichten, doorsnedes etc.) die nodig zijn bij een omgevingsvergunnings-aanvraag.

Je bestudeert of kent de wettelijke mogelijkheden op vlak van ruimtelijke ordening en je denkt mee aan de opstart of uitbouw van een project. Je gaat in nauw overleg met de klant en de betrokken architect, overheden en deskundigen om het project te doen slagen.

Uiteindelijk werk je het stedenbouwkundig dossier van A tot Z af.

Onze verwachtingen

  • Je behaalde een bachelor of master diploma in een bouwkundige of technische richting en hebt bij voorkeur al een eerste werkervaring.
  • Interesse in de agro- en industriebouw is een must.
  • Met Autocad kan je vlot werken.
  • Een pluspunt is dat je vertrouwd bent met het omgevingsloket naar indienen/opvolgen van omgevingsvergunningsaanvragen.
  • Nauwkeurigheid, zelfstandigheid en in team werken zijn enkele van jouw troeven.
  • Je hebt een uitgebreide technische kennis, een scherp analytisch inzicht en een kritische geest.
  • Verdiepen in wetgeving schrikt jou niet af. Je kan deze vlot vertalen en overbrengen aan je collega’s en klanten.
  • Flexibiliteit typeert jou waardoor je gemakkelijk kan inspelen op veranderingen in dossiers.

Onze medewerkers zijn gedreven, creatief en brengen innovatieve ideeën aan. Ze werken efficiënt en resultaatgericht om de gemaakte afspraken en timing te behalen. Betrouwbaarheid en klantgerichtheid dragen we hoog in het vaandel.

Ons aanbod

We bieden een voltijdse job met een contract van onbepaalde duur en een interessant salarispakket met aanvullende extralegale voordelen, gebaseerd op jouw kennis en ervaring. Je komt terecht in een professionele en familiale organisatie, met veel ruimte voor eigen aanpak en initiatief.

Interesse? Solliciteer nu!

Is deze job jou op het lijf geschreven? Overtuig ons dan van je kunnen! Solliciteer vandaag nog en bezorg je cv en motivatiebrief via e-mail aan Eva Maddens (eva@thorcontrol.be). Ben je een geschikte kandidaat, dan nodigen we je graag uit voor een gesprek.