Valentijn bij Puur Fleur

Patrick Demarest

02/02/2018
winkel

We weten het, het is nauwelijks begin februari maar toch mag je al aan Valentijn denken. En dat doet Fleur van Puur Fleur zeker. Niet alleen is ze bezig met de bloemenwinkel in een oord van liefde om te toveren maar er zijn ook de workshops die in het teken van Valentijn staan.

Workshops
Fleur: “Bloemen schikken is voor heel veel mensen het hoofd leeg maken, zich compleet ontspannen, samen zijn met vele anderen die dezelfde passie hebben, intenser de natuur beleven en gelukkig naar huis gaan met iets zelf gemaakt. Een arrangement die een meerwaarde aan je interieur biedt.”

“Je maakt een origineel bloemstuk in 2 à3 uur tijd met een persoonlijke begeleiding, zodat zowel beginners als ervaren bloemschikkers welkom zijn. Er wordt een drankje en een versnapering voorzien voor de deelnemers. De lessen vinden plaats in de workshopruimte in de winkel. De bloemstukken die worden gemaakt zijn altijd te bezichtigen op de website http://www.puurfleur.be/Alles is trouwens ook te volgen op https://www.facebook.com/fleurdewaelsche196/ en op mijn website, wat we maken en eventuele extra data worden daar ook meegedeeld.”

Valentijn
De workshops rond Valentijn vinden plaats op dinsdag 6, woensdag 7 en donderdag 8 februari telkens vanaf 19.30 uur. Er zijn nog plaatsen vrij voor 6 februari. Een les kost 35 euro. Je hoeft enkel een snoeischaar, mesje (breekmes), draadtang, schaar, schortje en handdoek mee te brengen. Hieronder zie je wat er wordt gemaakt.

Andere workshops
In maart ( woensdag 7 en donderdag 8 ) wordt rond Pasen gewerkt. April (woensdag 18 en donderdag 19 ) brengt weven met grassen. in mei (woensdag 23 en donderdag 25) wordt decoratie voor buiten gemaakt.
Meer info:
Puur Fleur
Oostendestraat 196
8820 Torhout
050 69 41 46
www.puurfleur.be
puurfleur@gmail.com