Valentijn…zeg het met bloemen van Puur Fleur

Patrick Demarest

06/02/2017
winkel

Fleur Dewaelsche startte drie jaar geleden met bloemenwinkel Puur Fleur in de Oostendestraat 196 in Torhout. Ondertussen mogen we de bloemenshop al een gevestigde waarde noemen.

IMG_2598

“Wie zijn vriendin of vrouw met Valentijn een liefdevol cadeau wil geven, mag altijd bloemen geven. Die doen het altijd goed”, zegt Fleur. “In het weekend 10, 11 en 12 februari zullen hier dan ook een rits boeketjes te verkrijgen zijn en zullen rozen in overvloed de winkel sieren. Ook op 13 februari zal de winkel open zijn. Lastminute kopers kunnen uiteraard ook op dinsdag 14 februari nog in Puur Fleur terecht. Boeketjes kunnen nu al worden besteld en wij bestellen aan huis...”

Uitstekende ligging
Puur Fleur ligt in de Oostendestraat vlakbij het rondpunt en heeft om het hoekje in de Zomerstraat een eigen parking. Bovendien vind je in de onmiddellijke nabijheid steeds een parkeerplaatsje.

Workshops
Naast bloemen, planten en decoratie staat Puur Fleur ook bekend voor zijn workshops. “Bloemen schikken, is voor heel veel mensen het hoofd leeg maken, zich compleet ontspannen, samen zijn met vele anderen die dezelfde passie hebben, intenser de natuur beleven en gelukkig naar huis gaan met iets zelf gemaakt. Een arrangement dat een meerwaarde aan je interieur biedt””, zegt Fleur. “Je maakt een origineel bloemstuk in 2 à 3 uur tijd met een persoonlijke begeleiding, zowel beginners als ervaren bloemschikkers zijn welkom. Er wordt een drankje en een versnapering voorzien voor de deelnemers en de lessen vinden plaats in de workshop-ruimte in de winkel.” “De bloemstukken zullen te bezichtigen zijn op de website www.puurfleur.be en op facebook.”
Data
Workshops vinden plaats op de volgende data:
Februari
woensdag 22 februari (thema lente)
donderdag 23 februari
Maart
woensdag 15 maart (thema Pasen)
donderdag 16 maart
April
woensdag 26 april (thema rozen)
donderdag 27 april
Mei
woensdag 17 mei (thema decoratie voor buiten)
donderdag 18 mei
Prijs per les: 35 euro. Inschrijven mogelijk tot de week voor de les, betaling in de winkel of via overschrijving.
Puur Fleur
Oostendestraat 196
8820 Torhout
www.puurfleur.be
puurfleur@gmail.com
050 69 41 46

IMG_2604