Van de Chantilly tot Kaszubska Ostoja

Patrick Demarest

23/12/2020
Bedrijf

Marc en Yoni Desplenter, vader en zoon en de gezichten van de Chantilly, missen meer dan wie het sociale contact in hun restaurant. Er is de take away waarbij ze proberen de economische schade wat te beperken maar wie Marc kent, weet dat zijn hobby en passie mensen ontvangen is. Corona besliste daar anders over en zette dat sociaal gebeuren on hold. 

Marc en Yoni blijven en bleven niet bij de pakken zitten. Al enkele jaren zijn ze ook actief in Polen met Desplenter Building & Investments. Het betreft Kaszubska Ostoja, zeg maar een domein met vakantiewoningen. Het project ligt in Kaszubië, in het noorden van Polen vol bossen en meren, en is gegroeid uit de gedachte dat de Poolse bevolking zijn vakantie liefst doorbrengt in eigen land. De locatie ligt tussen het Graniczne meer en de grenzen van het Dolina Slupi park dat meer dan 370 km² beslaat. Het dorpje Barkocin (waar het project zich bevindt) is een onderdeel van de gemeente Kolczyglowy (4312 inwoners) en ligt nabij de steden Bytow en Mastko en op 80 kilometer van Gdansk.


In een eerste fase werden 70 huizen gebouwd en daar kwamen er in de tweede fase nog eens 214 bij. Desplenter Building & Investments hebben daar gronden liggen en huizen staan waarvan op dit ogenblik nog 6 te koop. 
Maar u kan ook investeren in de snelst groeiende economie van Europa! Desplenter Building & investments biedt u een zorgeloze investering met vooraf gekend rendement! 
Interesse? Info: Yoni Desplenter: 0476 61 20 32