VKT pakt uit met De POEL

Patrick Demarest

15/06/2021
vereniging muziek

VKT Torhout pakt uit met De POEL! Verwijzend naar de poel in tuin de Brouckere waar het evenement plaats vindt en ook wel een beetje naar Herman Vandepoele, een monument binnen de volleybalclub. De POEL combineert muziek met eten en drinken en veel gezelligheid in het decor van de tuin de Brouckere waar Bar Provisoir de horecalijnen uitzet. De POEL vindt plaats op vrijdagavond 25 juni en zondagmiddag 27 juni.

Vrijdag 25 juni: Tapas, DJ Bertrand en BUN

TAPASAVOND 17 uur
Met je bubbel van 4 genieten van een aantal heerlijke zomerse tapas op de tunes van Dj Bertrand, kan je een zomer beter inzetten?
OPTREDEN BUN 20 uur
Hello, I am Bun!
Feelgood rockmuziek met aanstekelijke melodieën waarvan je in mum van tijd gaat meezingen.
Uit het rockhart van West-Vlaanderen, namelijk Lichtervelde, komt Brecht Vanvyaene. We kennen hem al van Miava en Comet Street en nu laat hij zijn soloproject Bun los op de wereld.
RESERVEREN
doe je via deze link :
https://forms.gle/TbfFLpHgDArAhhXp6
Door de coronamaatregelen kunnen er maximum 4 personen per tafel zitten.
25€/persoon +12jaar. Kinderen van 12 en jonger kunnen gratis binnen. Kom je met 4 dan krijg je er gratis een fles prosecco bovenop.
Wil je enkel komen voor BUN dan betaal je 5€/persoon (in de prijs zit een bonnetje voor een drankje). Hiervoor is reserveren niet mogelijk.

Zondag 27 juni: Tiny Legs Tim en brunch

TINY LEGS TIM 12.30 uur
Hoewel de gloriejaren der blues al enkele decennia achter ons liggen, is blues nog niet volledig in de put der vergetelheid gezonken. Voor menig kenner van de scene is Tiny Legs Tim dan ook geen onbekende meer. Met een tweede thuis in het blueswalhalla van Gent: de Missy Sippy; waar de zanger-gitarist al vijf jaar lang jamsessies organiseert. 
Tussen de twee lockdowns boekten Tim De Graeve en vrienden een studio voor een weekend met als resultaat de coronaplaat “Call Us When It’s Over”. Blues is toch wel hét muziekgenre waar het hart op de tong wordt gedragen en er is dan geen beter moment om het te omarmen.
Met bezoekjes aan de Zevende Dag en een Toots Sessie kunnen we u met trotseren melden dat ze met deze complete bezetting afzakken naar Torhout. Kom en geniet!

BRUNCH 14 uur
Na de show kan je blijven zitten voor een heerlijke lunch. VKT Torhout: "Wij voorzien een ovenkoek met meesterlijke beenham en mosterdsaus op basis van de Torhoutse Biermosterd van Wostyn. Er is ook een luxe vegetarische rodebieten burger met nog heel wat garnituur. Voor kinderen voorzien we een “Boulleke-burger” en een ijsje."
RESERVEREN
doe je via deze link :
https://forms.gle/Vc8wA8Zcdv3P5MyJ8
Door de coronamaatregelen maximum 4 personen per tafel.
18€/persoon +12jaar. Kinderen van 12 en jonger kunnen gratis binnen. Kom je met 4 dan betaal je 70€.
Voor de combi optreden & brunch betaal je 30€/persoon. Kom je met 4 dan betaal je 110€. Voor de “Boulleke-burger + Ijsje betaal je 8€/persoon.