Voorstelling Riviercruise op de Douro in Portugal

Patrick Demarest

15/01/2024
horeca/toerisme

Vandamme Reizen uit Veldegem stelt samen met Rivage du Monde op 18 januari om 18 uur in Salons Denotter in Zedelgem, de Nederlandstalige riviercruise 'Douro-Portugal' voor. Wie interesse heeft in de cruise, kan nog intekenen om de voorstelling bij te wonen. De cruise zelf start op zondag 6 oktober.

Vandamme Reizen nodigt je uit voor een 8-dagse Nederlandstalig begeleide luxueuze cruise langs de legendarische Douro aan boord van de M/S Queen Isabel 5* van Rivages du Monde.
Wil je bij de voorstelling zijn? Schrijf dan onmiddellijk in via Joris@Vandammereizen.be
Na de presentatie voorziet men een hapje en een drankje.


Buitengewone mooie vaart door de wijngaarden van de portwijn en ontdekking van Salamanca en Porto.

De oevers van de Douro, gekenmerkt door ruige, steile hellingen, getuigen van eeuwenlange menselijke inspanningen om deze uitdagende landschappen om te vormen tot vruchtbare terrassen voor de teelt van fijne wijnen en porto. Terwijl de cruise langzaam vaart openbaart zich een adembenemend panorama. Ontspannend in een comfortabele ligstoel op het zonnedek, of ondergedompeld in het kleine verwarmde zwembad, is het uitzicht op de vele wijngaarden adembenemend mooi!

Troeven van deze riviercruise Douro

  • De ontdekking van Porto, Braga en van Salamanca.
  • Wijndegustaties, een avond met fado, een folklore spektakel en een avondmaal met muziek in een quinta.
  • Wij zorgen voor Nederlandstalige begeleiding en alle excursies zijn inbegrepen inclusief enkele voordrachten door een Portugalspecialist.

Alle info over deze riviercruise

klik hier: https://www.vandammereizen.be/Reisaanbod/Reis/Id/356/De-Douro-rivier-van-goud