Vredelaan-Kortemarkstraat opengesteld

Patrick Demarest

16/07/2021
straat/wijk

Deze middag, 16 juli, wordt de laatste signalisatie weggehaald en kan je het eerste deel van de Kortemarkstraat opnieuw inrijden via de Vredelaan en de Karel de Ghelderelaan.

(Foto stad Torhout)
De zone tussen de twee inritten van de Colruyt blijft werfzone tijdens het bouwverlof. Het tweede deel van de Kortemarkstraat is dus enkel bereikbaar via de Rijselstraat (vandaar dat je langs de zijde van de Vredelaan de aanduiding doodlopende weg zal terugvinden ).
Opgelet: de (doorgang naar) Gitsstraat stelt men pas op maandag 19 juli open omdat de klinkers dit weekend nog moeten uitharden.
De handelszaken in het eerste deel van de Kortemarkstraat kan je vanaf vandaag terug vlot bereiken via de Vredelaan en de Karel de Ghelderelaan. 
(Foto stad Torhout)

Triagepost enkel bereikbaar via Sint-Rembertlaan
(Foto stad Torhout)

Op 15 juli stelde men de Noordlaan, tussen de Aartrijkestraat en de rotonde met de Oostendestraat en de Vredelaan, terug open in beide richtingen.
Op vraag van AZ Delta blijft de triagepost enkel bereikbaar via de Sint-Rembertlaan en dus niet via de Noordlaan. De ventweg, om af te slaan richting de triagepost, blijft afgesloten tijdens het bouwverlof. Na het bouwverlof start AZ Delta dan met hun eigen bouwwerken. Het werfverkeer zal hiervoor aanrijden via de ventweg langs de Noordlaan.