Wachtlijst voor 2-daagse profstage KM

Patrick Demarest

28/11/2020
sport jeugd

De tweedaagse profstage van Torhout KM op 23 en 24 december is volboekt maar er kan nog ingeschreven worden op een wachtlijst. 


Dit jaar organiseert de jeugdwerking van KM Torhout voor het eerst een heuse profstage onder leiding van Gert-Jan Joseph en Alexander Dedeyster.
️Hierbij kan je als speler/speelster twee dagen trainen als een echte prof.
Zo zal je na de tweedaagse naar huis gaan met een diploma met een aantal specifieke testgegevens van jou als voetballer.
Deze stage vindt plaats zowel voor spelers van KM Torhout alsook voor spelers van andere clubs.
Hoe scoor je op voetbaltechnisch gebied in vergelijking met andere spelers? Ben jij de nieuwe Messi en kan je de bal ongelooflijk lang hoog houden? Of ben je eerder de nieuwe Ronaldo die over een ongelooflijke startsnelheid beschikt om je tegenstrever te overtreffen? Deze items (en natuurlijk nog veel meer) zullen ze samen met jou beantwoorden tijdens deze stage.
Tijdens deze tweedaagse gaat men ook volop aan de slag om beter te worden:  wedstrijdvormen spelen, oefenen op passing, aannames en andere technische items.
Last but not least voorzien ze voor jullie ook nog een video-analyse. Door middel van videobeelden kijkt men hoe de echte toppers zo goed zijn geworden en hoe zij presteren op het veld. Vervolgens gaan ze dan ook met deze info aan de slag op het veld!
Kortom een uiterst boeiende en vernieuwende stage waar je zeker bij moet zijn. Tot dan!
Deze stage is voorzien op 23 en 24 december 2020 en dit voor spelers van U10 t.e.m. U13.
60 euro per speler. Enkel online inschrijven.
Maximum 50 deelnemers.
Afbeelding kan het volgende bevatten: de tekst 'VOETBAL PROFSTAGE insamenwerkingme KM Torhout 23 24 december 2020 waar wanneer? Op 23 en 24 december 2020 van 9u tot 16u. Eris opvang voorzien morgens en avonds tot 17น. stage gaat door de sporthal het kunstgrasveld Sportstadion Torhout. VOOR DOOR wIe? Voor alle spelers van U10 t.e.m. U13 onder leiding van Gert-Jan Joseph Alexander Dedeyster. Er zijn slechts 50 spelers toegelaten. ECT KOSTPRIJS De tweedaagse stage kost 60 euro. Inbegrepen zijn professionele begeleiding sportverzekering.. Je brengt je lunchpakket mee. double. MeER INFO & INSCHRIJVINGEN POTENTIAL Partnerclub www.kmtorhoutjeugd.be events/profstage2020 Gert-Jan 0497 36 Alexander 047406'