Warme wensen uit Torhout

Patrick Demarest

24/12/2020
Actua

Aangezien de traditionele familiefeesten en nieuwjaarsrecepties dit jaar niet aan de orde zijn, wil het lokaal bestuur helpen om de kerst- en nieuwjaarswensen dit jaar op een veilige manier over te brengen. Binnenkort krijgt iedere inwoner een pakje wenskaarten in de bus. Daarnaast worden via Sparrensprokkels ook affiches verspreid om 'van achter je raam' je nieuwjaarwens de wereld in te sturen.

 

Dat de eindejaarsperiode er voor veel mensen drastisch anders uitziet dan andere jaren, dat hoeven we niet meer te herhalen. Sinds maart is niets meer wat het was, het traditionele kerstfeest met familie moet even wachten en ook de nieuwjaarsrecepties zijn niet aan de orde. Maar dat wil niet zeggen dat we onze kerst- en nieuwjaarswensen niet kunnen overbrengen. Daar wil het lokaal bestuur dit jaar een handje bij helpen.

 

Wenskaarten voor elke inwoner: verspreid mee de warme wensen!

 Deze week valt bij elke inwoner een kerstwens van het lokaal bestuur in de bus. En die wenst je dit jaar… veel warme wensen. De inwoners ontvangen samen met deze wens ook 4 extra wenskaarten om verder te versturen.

 "Gebruik de kaartjes om een kerst- of nieuwjaarswens te versturen naar iemand die je normaal geen kaartje zou sturen. Een buur, een verre vriend, iemand die je omwille van het vreemde jaar uit het oog bent verloren. Want een onverwachtse wens kan in deze periode extra veel betekenen.", zegt schepen van informatie Lieselotte Denolf.

 Laat je wensen in de Torhoutse straten verschijnen

 In de januari-editie van het stadsmagazine Sparrensprokkels zal elke inwoner ook een affiche vinden om aan het raam te hangen. Aan de ene zijde kan je als ontvanger een eigen wens noteren. Iets wat je de voorbijgangers toewenst in 2021. Vul je geen eigen wens in, dan kan je de affiche met de andere zijde aan je raam hangen. Want dan schenk je voorbijganger een lied, een lach of knuffel van achter je raam… op die manier kunnen we er samen voor blijven gaan!

 Bezorg een foto van je affiche

Bezorg een foto van je affiche via beeldbank@torhout.be. Wie weet zie je jouw foto wel verschijnen in een volgende editie van Sparrensprokkels.