Weekend van de klant: ga op de foto met (ambe)tante Carine uit 'Nonkels'

Patrick Demarest

28/09/2022
winkel

Het Weekend van de Klant op zaterdag 1 en zondag 2 oktober wordt een feestelijk winkelweekend in Torhout. Ga tijdens dit weekend langs bij je favoriete handels- en horecazaken en geniet van een leuk extraatje. Breng je op zaterdag 1 oktober een bezoekje aan de Oostendestraat? Ga dan zeker op de foto met (ambe)tante Carine uit 'Nonkels'!


Hoog bezoek van tante Carine

Op zaterdag 1 oktober van 15.30 tot 17 uur brengt (ambe)tante Carine (gespeeld door Isabelle Van Hecke) een bezoekje aan de Oostendestraat. Wil je met haar op de foto? Of heb je liever een handtekening? Dat kan!

Lekkere attentie bij leden van Torhout Handelt

"Door Unizo en Comeos wordt tijdens het Weekend van de Klant meer dan ooit de nadruk gelegd op shoppen bij je favoriete, lokale winkels. Als lokaal bestuur willen we deze boodschap graag ondersteunen. Daarom voorzien we voor alle deelnemende leden van Torhout Handelt ballonnen en een lekkere attentie voor de klanten", vertelt burgemeester Kristof Audenaert.

De deelnemende Torhoutse handels- en horecazaken en meer info over het feestweekend vind je terug op www.torhout.be/weekend-van-de-klant.