Werfkantoor met werftuintje

Patrick Demarest

15/06/2021
straat/wijk

Wie vragen heeft over de stadskernvernieuwing kan altijd terecht in het werfkantoor in de Fraeysstraat 2A. Dit moet wel op afspraak gebeuren.

Het werfkantoor voor de stadskernvernieuwing werd ondergebracht in de Fraeysstraat 2A. Op de benedenverdieping van dit kantoor vind je meer info over de stadskernvernieuwing in al zijn facetten (wegenwerken, omleidingen, archeologie,…).

Daarnaast is de benedenverdieping ook de nieuwe werkplaats van Minder Hinder-coördinator Hannes. Hannes staat tijdens de volledige duur van de stadskernvernieuwing paraat om vragen van bewoners, handelaars,… te beantwoorden.

Heb je een vraag voor Hannes? Maak een afspraak via www.torhout.be/maak-een-afspraak-ruimte of 050 89 36 66. Hij is beschikbaar in het werfkantoor op maandag, woensdag, donderdag en vrijdag van 10 tot 12 uur.

Rust even uit in het werftuintje

Maar dat is niet alles. Naast het werfkantoor werd er ook een werftuintje ingericht.

In het werftuintje ontdek je hoe je zelf een groen en biodivers tuintje kan aanleggen en inrichten. Wil je het gezelliger maken met een gevelbankje? Test het hier even uit! Iets voor jou? Lees meer op www.torhout.be/tuin.