Wie wordt Torhouts Fitbedrijf?

Patrick Demarest

15/03/2018
Chiro Wijnendale

Wie gaat de strijd aan met AD Delhaize uit Torhout want dat is de eerste zaak die zich heeft ingeschreven voor deze gezonde wedstrijd, een coproductie Torhoutvandaag-Beweegcoach. Daarbij gaan we op zoek naar het bedrijf of de zaak waar de werknemers in 12 weken de grootste conditionele vooruitgang maken.

Het is niet moeilijk, het is gemakkelijk! TorhoutVandaag en BeweegCoachTeam Torhout lanceren een project dat lokale bedrijven en verenigingen een beweegplan helpt opzetten. Het beweegplan geeft de medewerkers het nodige advies, plan, motivatie en opvolging om te slagen! Deelnemende bedrijven doorlopen 12 weken een coachingsprogramma: het bedrijf dat het traject succesvol aflegt , mag het label van FITbedrijf ontvangen.

We voorzien enkele leuke, motiverende prijzen om de geleverde inspanningen te belonen.

Hoe deelnemen en inschrijven tot en met 23 maart!

Bedrijven gelegen in Torhout (groot Torhout) kunnen deelnemen aan deze actie. De actie begint met een fitheidsmeting voor alle deelnemende bedrijven. Hierbij worden telkens 2 parameters gemeten: het uithoudingsvermogen en lichaamssamenstelling.
Gedurende 12 weken doorlopen de deelnemers een coachingsprogramma op maat van elke deelnemer.
Op het eind meten we de gemiddelde verbetering van elk bedrijf. Het bedrijf met de grootste progressie wint. Er zijn 2 winnaars (bedrijf +10 werknemers, vereniging +10 deelnemers).
Uiterste inschrijfdatum is 23 maart 2018. De metingen starten onmiddellijk daarna.

Aantal deelnemers?

Het minimum aantal deelnemers per ‘bedrijf’ is 10 personen. Er staat geen maximum aantal op. Wie niet genoeg deelnemers heeft, kan gekoppeld worden aan een ander team dat ook niet genoeg deelnemers heeft. Het BeweegCoachTeam helpt met de samenstelling van uw team!

Wat valt er allemaal te winnen?

Naast een stevige boost voor uw gezondheid zorgen we voor nog heel wat leuke prijzen.

  • 20 tickets Kinepolis 1+1 voor de winnaars
  • Reductie saunabon voor elke deelnemer
  • waardebonnen (restaurants)
    Etentje voor de 10 mensen die wonnen.
  • Een exclusieve reportage over het bedrijf op www.torhoutvandaag.be
  • gratis deelname aan de Nacht van West-Vlaanderen voor het  bedrijf (10 personen) en vereniging (10 personen) met de grootste progressie. (lopen of fietsen)
  • Brita producten
  • Waardebonnen loopschoenen.

Hoe deelnemen?

Je kan deelnemen door een mail te sturen naar info@beweegcoach.net of telefonisch contact op te nemen op het nummer 0495 / 200 540, of registreren via www.bewegenopadvies.be

Volledig reglement: klik hier.