Wil jij deel uitmaken van de Werkgroep Ruiterpad?

Patrick Demarest

17/09/2021
Actua

De sportdienst zoekt mensen die hun licht willen laten schijnen over het bestaande ruiterpad. Daarom wordt er een Werkgroep Ruiterpad opgericht. Inschrijven kan tot 30 september.

 Heidi Trio: "Heel wat jaren geleden werd er onder impuls van Jonge Kamer Houtland in samenwerking met het stadsbestuur en Westtoer een Ruiterpad uitgestippeld en bewegwijzerd.  Ondertussen werden Ruiterpaden een bevoegdheid van Sport Vlaanderen.  Sport Vlaanderen stelde een aantal kwaliteitseisen op waaraan een ruiterpad moet voldoen waardoor de bestaande route in het gedrang komt.  Het Lokaal Bestuur en de sportraad vinden het behouden van een ruiterpad (desnoods in aangepaste vorm) belangrijk en richten daarom een werkgroep op die werk maakt van een aangepaste route die voldoet aan de kwaliteitseisen door Sport Vlaanderen gesteld.

Wens je deel uit te maken van deze werkgroep of ken je iemand die actief wil meewerken hieraan, stuur dan tegen 30 september een bericht naar sport@torhout.be .  In de eerste helft van oktober ontvang je dan een uitnodiging voor het eerste overleg."