Win 2 x2 kaarten Rhetorika Rocks

Patrick Demarest

28/01/2020
muziek

Zaterdag 15 februari 2020: derde editie van Rhetorika Rocks, concertavond in Club de B Torhout met lokale bands georganiseerd door Harmonie Rhetorika. Hoofdact: Planeet 9, support act: Bucht, kickoff: 20.30 p.m., v.v.k. € 12.

 

Na eerdere succesvolle edities in 2016 en 2018 organiseert Koninklijke Harmonie Rhetorika voor de derde maal de concertavond Rhetorika Rocks.

Hoofdact is de bekende Torhoutse band Planeet 9, steeds met enkele Torhoutse muzikanten in de line-up (zang Rien Deleu, gitaar Jan Taillieu). Ze brengen sfeervolle, Nederlandstalige rock in een kenmerkende stevige sound aangevuld met blazers... Ze hadden in 2018 een radiohit met ‘Rimpels en kloven’ en met o.a. ‘Kleine jongens’ hebben ze ondertussen een paar leuke meezingers in het repertoire. Ze traden kort geleden nog op tijdens de kerstkoopzondag in Torhout.

Support act is Bucht: beloftevol West-Vlaams covergeweld uit Roeselare. Ze geven het beste van zichzelf met een mix van eigen nummers en covers in het West-Vlaams en het Engels. Een ideale opener.

Het belooft dus opnieuw een mooie concertavond te worden met alvast twee steengoede bands. Voor wie eens gezellig uit de bol wil gaan met familie, vrienden of collega’s: noteer 15 februari met stip in je agenda!

Kaarten kosten 12 euro in voorverkoop (avond zelf 15 euro) en zijn verkrijgbaar bij CD-speciaalzaak Topdisc, Trio Fashion en o.a. Wim Verschelde, Peter Lingier, Annemie Tytgat, Martijn Yde, Laurens Deopere, Joke Beuselinck, Eddy Joly (allen leden van Harmonie Rhetorika).

Win 2 x2 kaarten

Stuur een e-mail met als onderwerp Rhetorika Rocks en met je adresgegevens in de body van de e-mail (naam, adres en gsm-nummer). Winnaars worden bekend gemaakt via website en fb torhoutvandaag. Dit op maandag 10 februari. Actie loopt ook via fb torhoutvandaag.

Contact: Wim Verschelde,  0497 36 68 70,  sterkewim@telenet.be

Facebookevent: Rhetorika Rocks