Win een jaar gratis wijn op het Wine & Food tasting event in de Mazzel!

Patrick Demarest

21/03/2017
Actua horeca/toerisme

Stefaan en Tine startten in 2015 met The Village Wine, een wijnhuis gespecialiseerd in zuid-Franse wijnen. Oorspronkelijk was dat in de Rijselstraat in Torhout maar nu is de zaak in de Oostendse Steenweg in Brugge gevestigd. Op zondag 26 maart pakken ze in de Mazzel uit met het Wine & Food tasting event.

IMG_3981

The Village Wine
“Wij verkopen Languedoc, Cahors en een vleugje Bordeaux, wit, rood en rosé”, zegt Stefaan. “En ook champagne en cava. Wij willen u daarom graag helpen in het maken van uw keuze, we hebben een beperkt gamma maar we hebben een wijn voor elk gerecht en zeker een constant stock.”

“The Village Wine verkoopt vooral aan de horeca, in mindere mate aan particulieren. Onze specialiteit, degustatie aan huis met aangepaste hapjes, is dan echter wel weer op particulieren gericht. En we hebben ook een jaarwijnabonnement , leuke geschenkverpakkingen, Discovery box…”

“The Village Wine is ontstaan uit een passie voor wijnen en vooral uit de zin om die passie met anderen te delen. De interesse in wijn begon zo’n 10 jaar geleden, sindsdien zijn we een voor een alle wijnhuizen en Kastelen in Zuid-Frankrijk gaan ontdekken. Elke jaar op vakantie met het gezin maar soms ook gewoon op lang weekend!”

“Ondertussen volgen wij ook de opleiding Aspirant sommelier. Al is dat strikt genomen niet noodzakelijk om wijn te verkopen. Maar door die extra scholing leren wij echter ook de technische kant van de zaak beter kennen.”

"Wij streven steeds naar het best betaalbare..."

 

Wine& Food tasting event op zondag 26 maart in de Mazzel
Wie een jaar gratis wijn wil winnen, lees 24 flessen, moet gewoon naar het Wine & Food tasting event gaan in de Mazzel op zondag 26 maart van 14 tot 22 uur. Daar betaal je 10 euro inkom maar die recupereer je bij aankoop van wijn. Deponeer uw naam en adres in de box en je maakt kans op een jaar wijn! “Het is de bedoeling dat we op zondag 26 maart ons assortiment voorstellen”, zegt Stefaan. “Wij presenteren een dertigtal soorten wijn met aangepaste hapjes. Hiermee mikken we niet alleen op bestaande maar uiteraard ook op nieuwe klanten.” “Drie Franse wijnboeren komen ook de wijn voorstellen die zij verkopen. Dat doen ze door uitleg te geven over hun techniek en hun kasteel. Het betreft Domaine de Castelnau en Odysee-Vins, Château Grezan, Château La Croix en Château Leret de Monpezat.”

Reservatie gewenst
Wil je komen en kans maken op een jaar wijn! Bel dan naar 0471 43 22 82 of naar 0489 24 55 03.

De Mazzel bevindt zich in de Zuidstraat 12 in Torhout. The Village Wine, Oostendse Steenweg 267, Brugge.