Win een weekendje West-Vlaanderen op de woensdagmarkt!

Patrick Demarest

22/06/2021
winkel

Van maandag 28 juni tot en met zondag 4 juli 2021 vindt de ‘Week van de Markt' opnieuw plaats in West-Vlaanderen. Ook de Torhoutse woensdagmarkt neemt deel aan de campagne. Kom op woensdag 30 juni naar de markt en maak kans op tal van mooie prijzen!

Doe je aankopen op woensdag 30 juni op de Torhoutse woensdagmarkt, ontvang een invulkaart en deponeer die tijdens de woensdagmarkt in de urne.

Om 13 uur worden uit alle ingediende kaarten 30 winnaars getrokken die een marktpakket winnen. Vijf hoofdwinnaars gaan daarnaast ook aan de haal met een reischeque ter waarde van 300 euro voor een weekendje weg in West-Vlaanderen.

"De woensdagmarkt is voor heel wat mensen een houvast", zegt schepen van markten Joost Cuvelier. "Daarom zijn we blij dat ondanks de strenge coronamaatregelen de woensdagmarkt steeds is kunnen doorgaan. In de volgende maanden hopen we terug te gaan naar de markt zoals we die altijd gekend hebben. De wedstrijd in het kader van de Week van de Markt is daar alvast een mooie stimulans voor."