Win je vakantie tijdens de Dag van de Markt op woensdag 20 september

Patrick Demarest

08/09/2017
straat/wijk winkel

Stad Torhout en het Marktkramerscomité van Torhout slaan de handen in elkaar om de wekelijkse woensdagmarkt een duwtje in de rug te geven. Op 20 september vindt de Dag van de Markt plaats!

IMG_9815

Op de foto de mensen van het marktkramerscomité: Pieter Vanpraet, Pieter Lavens, Luc Knockaert, Jan Meersseman, Theo Govaerts, Jan Tytgat en Lieven De Koninck, schepen Hans Blomme en marktleider David Depuydt.

dagvandemarkt

Doe je aankopen op de markt in Torhout en win je vakantie! Bij aankopen op de markt van Torhout op 20 september 2017 ontvang je een deelnemingsformulier. De ingevulde formulieren moeten voor 12 uur in de speciale urne aan de achterzijde van het Vrijetijdshuis gedeponeerd worden. Op de Dag van de Markt worden een reis (reischeque van 1000 euro dankzij Houtland Reizen) en voor een bedrag van 1000 euro waardebonnen voor de markt uitgeloot. De trekking vindt plaats om 12.45 uur in het Vrijetijdshuis, Markt 1 in Torhout.

IMG_4502
Extra
Op 20 september mag iedereen gratis parkeren in Torhout!
De eerste 800 mensen die hun deelnemingsformulier deponeren in de urne krijgen een shoppingbag. Meedoen is dus de boodschap!