Zakenkantoor Pauwels-Maes en Q&O Verzekeringen bundelen de krachten

Patrick Demarest

20/04/2022
Bedrijf

Vanaf vandaag, 20 april,  maakt Zakenkantoor Pauwels-Maes deel uit van de groep Q&O Verzekeringen uit Waregem. Door deze fusie komt het personeelsbestand van Q&O op 70 enthousiaste medewerkers en zal de groep een jaaromzet behalen van 10 miljoen euro.

De groep Q&O maakt een mooie stap in haar groeiverhaal en verstevigt zo haar positie als één van de grootste verzekeringsmakelaars in België. Dankzij deze schaalvergroting blijven ze aan de top in een steeds complexere verzekerings- en ondernemingswereld, wat uiteraard u als klant ten goede komt.

An Maes en Philip Pauwels (Zakenkantoor Pauwels) :”Wees gerust: voor onze klanten verandert er niets. Kantoor Pauwels-Maes zal zelfstandig blijven opereren binnen de groep Q&O Verzekeringen.

Wij blijven, samen met ons voltallige team, aan boord om de continuïteit te verzekeren en de implementatie richting Q&O goed te begeleiden. Elk kantoor blijft op de eigen locatie, maar de bedoeling is om op termijn de werking te synchroniseren, zodat we de klant een nog een betere dienstverlening kunnen aanbieden.”