Zeg het met koffie en thee

Patrick Demarest

20/12/2022
winkel

Goed nieuws voor de koffie- en theeliefhebbers! Vanaf nu kan je in TYX & T terecht in de Maria van Bourgondiëlaan 37 in Torhout voor diverse soorten losse thee en gemalen koffie of bonen, accessoires en geschenkpakketten. 

Haaike Wallaert (36) en Kenny Tordoir (41) ruilden hun stek in Zwevezele in voor een huis in Torhout omdat ze op zoek waren naar een huis waarin of waarbij  een winkeltje kon gecreëerd worden. Als echte koffieliefhebbers pur sang groeide de idee tijdens de coronaperiode om zelf koffie te gaan verkopen. En zo ging de bal aan het rollen...In juli 2021 werd er koffie en thee verkocht via een website vanuit Zwevezele. Op 15 juli verhuisde het gezin, want met Thybe, Yelina en Xybe zijn er ook nog drie kinderen, naar de Maria Van Bourgondiëlaan 37 in Torhout. Op 24 oktober opende Haaike er haar koffie- en theewinkel. Beroepshalve is zij logistiek medewerker in het rustoord in Wingene, Kenny is hoofdinspecteur politie van de verkeersdienst in Brugge.

Aanbod

Haaike: "Onze thee is steeds los en onze koffie kan je zowel gemalen als in bonen verkrijgen. De koffie malen we zelf van zodra de bestelling binnen is, op die manier is die echt vers en heb je de beste smaak. Op dit ogenblik hebben we 21 soorten koffie en 43 verschillende theesmaken in huis. Ons aanbod passen we trouwens voortdurend aan."

"Bestellen kan via de website of gewoon een afspraak maken en langs komen. Wij leveren trouwens gratis in een straal van 10 kilometer van Torhout en in Zwevezele en Wingene."

Ontdekkingsboxen

"Wie op zoek is naar een origineel Eindejaarscadeau kan een ontdekkingsbox geven. Die hebben we zowel met koffie als met thee. We bieden 5 verschillende soorten thee aan tegen 18 euro, 3 soorten koffie aan 19 euro. Daarbij vind je ook telkens de nodige info."

TYX & T
Maria Van Bourgondiëlaan 37
8820 Torhout

https://tyx-t.be/

tyx.t@hotmail.com

0485 08 38 44