Zomerfeest 3 augustus in de Elzenhoeve

Patrick Demarest

10/07/2024
Actua

Het tweede grote zomerfeest van de Elzenhoeve vindt plaats op zaterdag 3 augustus. Ze gaan vanaf 9 uur van start met een heerlijk ontbijt! Aansluitend kan je het marktje met verschillende standhouders en natuurlijk de lekkerste producten van de boerderij ontdekken.

Een belangrijke pijler van De Elzenhoeve is de korte keten, rechtstreeks van het land naar de klant.

Dries Maekelbergh: "Wij staan achter onze verse producten letterlijk en figuurlijk op de markt en in onze hoevewinkel. Jaarlijks willen we dan ook onze boerderij nog eens extra in de kijker zetten en dat is binnenkort met ons zomerfeest op zaterdag 3 augustus. Gezellig samen met vrienden of familie op onze boerderij!

We laten het niet aan ons hart komen en slaan rustig de lente over om nog steeds met veel enthousiasme de zomer tegemoet te gaan. Het is zoals ze zeggen nog geen boerenjaar geweest, maar stil hebben we absoluut niet gezeten. De Elzenhoeve is voor sommigen een plaats als overgangszone om daarna met frisse moed en een hernieuwde energie de wereld terug op een andere manier aan te kijken.

En zo voelt dat voor mij ook vaak aan, soms zitten we met de handen in het haar, maar ons boerderijtje heeft de gave om elke dag nieuwe kansen te bieden."

De Elzenhoeve

Elzenstraat 5

8820 Torhout

+32 468 26 97 99

info@elzenhoeve.be