Zomerfestival SwingKaffee Vivaldi

Admin

12/08/2014
Actua

Het zomerfestival van SwingKaffee Vivaldi vindt dit jaar plaats op 15,16,17 en 18 augustus in een tent op het kerkplein van Wijnendale.

Vrijdag is er een Cover Night, met als hoofdact Edje Ska & The Pilchards, dit jaar 30 jaar op de planken en super ambiance verzekerd! Verder ook een optreden van Cosmo's Foger-T, een tribute band van de Creedence Clearwater Revivel, Out of Service en De Fongz met nieuwe zanger en blazers sectie.

Zaterdag vindt de de nacht van de ambiance plaats, met Christoff & Lindsay LIVE ON TOUR, met orkest en lichtshow, verder ook nog Michael Lanzo, winnaar Belgium Got Talent en vele anderen...

Op zondag wordt om 6 uur gestart met de eerste grote rommelmarkt in Wijnendale centrum. Vanaf 11.30 uur is er een Breughelmaal in de tent en om 14 uur is er de kindershow, De MalleMolen, gepresenteerd door Ignace Crombez met tekenwedstrijd en tal van prijzen voor de kleinsten. In de pauze is er nog een optreden van Jennifer. Vanaf 19 uur start dan het schlagerfestival met als toppers, Roxeanne & Dre jr Hazes, Swoop & Gebroeders Ko, ambiance en polonaise verzekerd !

Maandag vindt vanaf 13.30 uur de seniorennamiddag plaats (met gratis busvervoer vanuit de omliggende gemeenten info 0498/123.871) en optreden van Johnny Montero & Jennifer. Aansluitend om 18 uur gratis slotfeest met De PartyBand, disco-, soul-, rock-cover groep & Dennie Christian.

Gratis kaarten voor iedere dag kan je sparen via aankopen bij de deelnemende handelaars, zie www.swingkaffee-vivaldi.be. Een weekend kaart kost 30 € en dit voor 21 optredens ! Kaarten voor vrijdag vvk 6 €, add 8€, zaterdag en zondag vvk 12 €, add 15 €, senioren namiddag 8 € inbegrepen koffie en pannenkoeken en busvervoer.