ZorgJobOntbijt bij Thuiszorg Familiezorg

Patrick Demarest

18/04/2023
Bedrijf

Thuiszorg Familiezorg werft de komende maanden opnieuw heel wat nieuwe medewerkers aan. Van zorgende, praktische tot administratieve of leidinggevende opdrachten… De variatie aan vacatures is groot. Ook voor wie graag een diploma in de zorg wil behalen of vrijwilligerswerk wil doen, is er een aanbod. Daarom organiseert de thuiszorgdienst binnenkort een ZorgJobOntbijt in Torhout.

“Bij Thuiszorg Familiezorg kan je meewerken aan wat iedereen het liefste wil: in je vertrouwde omgeving verzorgd en geholpen worden als je een dagje ouder wordt of een moeilijke tijd doormaakt. Je krijgt er bovendien ook veel waardering voor. Werken bij Familiezorg is dan ook veel meer dan een ‘job’: het is zinvol meebouwen aan een warme samenleving. Je krijgt verantwoordelijkheid en elke dag is gegarandeerd anders, welke opdracht je ook opneemt: als verzorgende, huishoudhulp, medewerker administratie en onthaal, thuiszorgverantwoordelijke, …” stelt mevr. Imke Van Landschoot,  regionaal diensthoofd van Thuiszorg Familiezorg - regio Torhout. “Wie aan de slag wil in de zorg maar nog niet over een passend diploma beschikt, kan ook bij ons terecht. In ons opleidingscentrum kan je je in 1 jaar tijd (om)scholen tot verzorgende/zorgkundige. En ook naar nieuwe vrijwilligers zijn we altijd op zoek!”


ZorgJobOntbijt  

  • Bij een kopje koffie en een ontbijtkoek krijg je alle info over vacatures, de opleiding tot verzorgende/zorgkundige, vrijwilligerswerk in de thuiszorg
  • zaterdag 6 mei 2023
  • regiohuis Thuiszorg Familiezorg, Sint- Rembertlaan 20,  8820 Torhout
  • vrij in en uit tussen 8.30 en 11 uur
  • inschrijven kan via familiezorg-wvl.be of via tel. 050 21 41 82.