Nieuws uit Politiezone Kouter

police station with police cars parked clipart

Torhout
Edewallestraat (
22.09.2016 – 10.00 uur) Onbekende(n) zijn binnengegaan in woning via de niet-slotvaste achterdeur en hebben een televisie gestolen. Uit een bijgebouw werd een damesfiets gestolen.
Korenbloemstraat (22.09.2016 – 11.50 uur)  Onbekende(n) hebben in de loop van de nacht het terrein van een school betreden en de deur van een containerklas geforceerd. Uit de klas werd een glazen potje met een kaars meegenomen dat werd achtergelaten op de parking.
Noordlaan (22.09.2016 – 16.15 uur) P.B. (vrouw uit Wingene) rijdt met haar personenwagen langs de Noordlaan in de richting van de Aartrijkestraat. Ze wil keren met haar wagen en draait hierbij over de middenstrook. Hierbij rijdt ze tegen een moto (bestuurd door K.P., man uit Kortemark) die net aan het inhalen is. K.P. wordt licht gewond, geen tussenkomst ambulance nodig.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *