Nieuws uit Politiezone Kouter

 

police station with police cars parked clipartTorhout

Vredelaan (24.09.2016 – 11.17 uur)  V.N. (man uit Ichtegem) rijdt met zijn bromfiets op het fietspad in de Vredelaan richting Roeselare. S.D. (vrouw uit Nieuwpoort) rijdt met haar personenwagen in dezelfde richting en wil op een bepaald moment de parkeerstrook oprijden waarbij ze de bromfietser omver rijdt. V.N. schuift door de aanrijding met zijn bromfiets tegen een geparkeerde personenwagen. V.N. wordt licht gewond.
Bruggestraat ( 25.09.2016 – 12.35 uur)   Ploeg Kouter controleert een bromfiets (bestuurd door D.G., man uit Torhout) die aan hoge snelheid langs de straat rijdt. De bromfiets wordt op de ‘rollen’ gezet waaruit blijkt dat deze een snelheid van 75 haalt. De bromfiets is tevens niet verzekerd en wordt in beslag genomen.
Consciencestraat (25.09.2016 – 17.45 uur)  D.S. (man uit Torhout) wandelt met zijn fiets aan de hand langs de straat. Hij komt om ongekende reden ten val (geen derden in betrokken) en wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.
Noordlaan (25.09.2016 – 18.45 uur)   Onbekende(n) hebben de schroefdop van de brandstoftank van een geparkeerde vrachtwagen geforceerd en een 700-tal liter mazout gestolen uit de tank.
Rozeveldstraat (26.09.2016 – 8.10 uur) Tijdens het fietsen naar school blijven twee  jongens (10 en 11 jaar, beiden uit Zedelgem) met het stuur van hun fietsen aan elkaar haperen. De 11-jarige jongen komt hierbij ten val en wordt gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis in Torhout.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *