Nieuws uit Politiezone Kouter

 

police station with police cars parked clipart

Torhout
Aartrijkestraat
(28.09.2016 – 11.10 uur)  Geparkeerde personenwagen werd aangereden door voertuig dat de vlucht nam.
GISTEL – Dullaertweg (28.09.2016 – 14.15 uur)   G.D. (man uit Torhout) is met een vriend aan het fietsen. Die vriend heeft zijn jas rond zijn middel gebonden, de jas is losgekomen en in het voorwiel van G.D. gewaaid waardoor deze ten val is gekomen. Hij wordt licht gewond overgebracht naar het Sint-Rembertziekenhuis Torhout.
Elisabethlaan (28.09.2016 – 22.20 uur)  Onbekende(n) hebben achterruit van geparkeerde personenwagen ingeslagen. Er werd niets uit de wagen gestolen.
Breidelstraat (29/09/2016 – 15.26 uur) M.H. (man uit Koksijde) krijgt een vuistslag van een onbekende man zonder enige aanleiding. Na de vuistslag wandelt de onbekende man weg. M.H. dient zich op eigen initiatief aan bij de dienst Spoed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *