Diploma’s ‘3 voor 1’

32 gemotiveerde cursisten ontvingen een diploma secundair onderwijs of hoger beroepsonderwijs. Deze cursisten volgden een opleiding die binnen het project “3 voor 1” werd georganiseerd. Dankzij dit project, dat met de steun van de Provincie West-Vlaanderen werd opgezet, kunnen volwassenen op een korte tijd een diploma behalen.

drievooreen

3 voor 1 kiest consequent voor opleidingen die leiden naar een knelpuntberoep. Na zo een opleiding hebben afgestudeerden een grote werkzekerheid en wordt tegemoet gekomen aan regionale arbeidsmarktnoden. Afgestudeerden kunnen dus niet alleen rekenen op een mooi diploma, maar ook op mooie toekomstperspectieven.
Het afgelopen anderhalf jaar werden de opleidingen kok, industrie en management assistant georganiseerd. De samenwerking tussen het volwassenonderwijs (CVO VTI Brugge, CVO De Avondschool en CVO IVO), hoger onderwijs (Howest), Syntra West en VDAB zorgt ervoor dat deze compacte en kwalitatieve opleidingen resulteren in een diploma. De regierol en steun van de Provincie West-Vlaanderen creëerde een krachtige en flexibele samenwerking tussen de partners. Ook in de toekomst wordt dit project verdergezet.

Op de foto bemerk je de directeur van VDAB competentiecentra West-Vlaanderen, de directies van de CVO’s, de gedeputeerde onderwijs provincie West-Vlaanderen en de afgestudeerde cursisten Tweede kans Onderwijs kok dat plaats vond in CVO De Avondschool: Bossu Delphine, Buffel Tine, Debruyne Melvin, Decoster Kobe, De Cauwer Tineke, Lambrecht Pieter, Lannoo Selin, Luyckx David en Maene Joshua.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *